Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Juana Rivas truca en directe a 'Viva la vida' a la seva exparella per demostrar que no li deixa parlar amb els seus fills

La mare de Maracena té un permís judicial per parlar amb els seus dos fills diàriament, no obstant això, Francesco Arcuri no l'hi posa fàcil
Juana Rivas decideix trucar a Franceso Arcuri en directe al plató de 'Viva la vida' | Telecinco

 

Juana Rivas ha acudit al plató de 'Viva la vida' i allí ha escoltat les declaracions de la seva exparella durant la seva entrevista a 'El programa del verano', en les quals assegurava que no l'havia sotmès a maltractaments. Després d'assabentar-se, Juana no donava crèdit a què estava escoltant i ha relatat algunes de les vexacions que va sofrir. Seguidament, ha explicat que ara com ara no li agafa el telèfon quan truca per parlar amb els seus fills i ha proposat fer un intent en directe des del plató del programa. Després de marcar el número, el telèfon ni tan sols ha pogut connectar la trucada i Juana, sense estranyar-se, ha comentat: «El deu tenir apagat».

Fa uns dies, la mare de Maracena va aconseguir que un jutge emetés una resolució judicial a través de la qual se li permetia parlar diàriament amb els seus dos fills a través de videotrucada. No obstant això, Franceso Arcuri no l'hi posa gens fàcil i segons ha explicat Juana, a banda de què quan truca no agafa el telèfon, quan li envia missatges a través de Whatsapp tampoc, responent-li per missatge en comptades ocasions amb frases com: «No estem a casa», «El meu mòbil està ocupat» o «Tens més probabilitat que estiguin connectats a les set». 

 

A l'espera de conèixer el mes vinent la resolució pel que fa a la custòdia dels dos fills de Juana Rivas, la defensa legal italiana de Francesco Arcuri —condemnat a tres mesos de presó en 2009 per maltractament— encapçalat per Bruno Poli, ha iniciat una batalla amb la finalitat d'empresonar la seva exparella Juana Rivas i d'aconseguir quedar-se amb la custòdia dels seus fills. Poli diu que segons la justícia italiana, «la denúncia contra la mare és per sostracció de menors», la pena màxima de les quals és «de quatre anys de presó i suspensió de pàtria potestat».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris