Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Julia Otero assisteix amb la seva parella a la gala del lliurament dels Premis Planeta

Altres celebritats del sector com Teresa Viejo, Risto Mejide o Màxim Huerta també van assistir a l'esdeveniment

Julia Otero amb la seva parella, Josep Martínez | Semana

 

Com informa la revista 'Semana', durant el lliurament dels Premis Planeta que van tenir lloc ahir, 15 d'octubre, van assistir moltes personalitats conegudes, com Boris Izaguirre, Risto Mejide, Teresa Viejo o Màxim Huerta. Però, sens dubte, una de les que més va destacar va ser Julia Otero, la discreció en persona, de la qual amb prou feines es coneix alguna cosa més enllà de la feina com a periodista. Poques vegades se l'ha vist parlant de la seva vida personal, menys encara apareixent públicament amb la seva parella. No obstant, allà estaven, Julia Otero i Josep Martínez, que es van presentar a l'esdeveniment i van causar sensació. D'en Josep, del que amb prou feines es sap alguna cosa, va transcendir al programa 'Lolita tiene un plan', que era metge, i ningú s'esperava que apareguera en el lliurament de premis. Respecte al lliurament de premis, els dos guardons es van lliurar a Javier Sierra amb el seu ‘El fuego invisible’ i a Cristina López Barrio amb ‘Niebla en Tánger’, en qualitat de primer i segon premi, respectivament.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris