Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Julia Otero qualifica d’error la jornada d’avui i alerta del resultat de les eleccions després del «no referèndum»

La periodista ha emès el seu missatge a través de Twitter, amb la conseqüent reacció

 

La periodista d’Onda Cero i directora del programa «Julia en la Onda» ha volgut donar la seva opinió, mitjançant la xarxa social Twitter, sobre els fets ocorreguts aquest matí a Barcelona. Otero ha qualificat d’«inmenso error» les actuacions que, des de bon matí han anat succeint a la capital catalana. Registres policials, protestes ciutadanes, episodis tensos i, fins i tot, llançaments de totxanes i pintades en algunes seus de partits polítics. El tweet, en qüestió d'unes poques hores ja té més de 4.500 retweets i 6.500 likes.

 

A més, la periodista ha alertat sobre les conseqüències d’aquests actes després del «No referèndum». «Prepárense para el resultado electoral que vendrà después», ha sentenciat sense evidenciar a quin resultat feia referència.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris