rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Julia Otero: «Com que no sóc independentista, no compto per la Generalitat»

La catalana va explicar com estava vivint la situació política en la seva visita a 'El Hormiguero'
Imatge de Julia Otero durant la seva visita a 'El Hormiguero'. | Antena 3

 

Julia Otero acudia ahir al programa 'El Hormiguero' com a convidada. La periodista, com no podia ser d'una altra manera, acabava parlant sobre la situació política que s'està vivint a Catalunya. En un primer moment assegurava que la problemàtica ja feia temps que es donava, quatre o cinc anys, i que: «Els que vivim allà fa anys que avisem».

A més la catalana també va voler dirigir-se a la Generalitat i lamentava: «La meitat de ciutadans que vivim a Catalunya no comptem per a la Generalitat. Com no sóc independentista, jo no hi compto». A més, també tenia paraules pel govern espanyol al qual criticava de mirar cap a una altra banda: «Des de l'Estat tampoc importa el que opina la meitat independentista. No es pot viure d'esquena a la realitat».

 

Crida a les urnes

Finalment, Otero demanava als contraris a la independència que vagin a votar el pròxim 21 de desembre. Segons ella els independentistes «fa temps que tots van a votar, mentre que molts que no ho són, desencantats, no acudeixen a les urnes».

 

La visita de la periodista a ‘El Hormiguero’ aconseguia remuntar l’audiència del programa d’Antena 3 a Catalunya, fent-la pujar fins a un 9,7% de quota de pantalla.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris