rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ

Els ruixats tornaran a visitar Catalunya de forma dispersa aquest Dilluns de Pasqua

Julia Otero rep duríssimes crítiques després de dir que Catalunya serà independent quan hi hagi tres milions de catalans que ho vulguin

La periodista catalana ha pronunciat aquestes paraules durant una entrevista a 'La sexta Noche'
Julia Otero a 'La Sexta Noche' | La Sexta

 

La coneguda periodista catalana Julia Otero ha estat aquest dissabte a 'La Sexta Noche', on ha deixat anar unes sorprenents declaracions que han agafat per sorpresa molts dels seguidors del programa de 'La Sexta. Otero va haver de respondre, com era d'esperar, a algunes preguntes sobre la situació política a Catalunya, però les reves respostes van indignar algunes persones, que no van dubtar a atacar-la a les xarxes socials. 

 

La catalana va assegurar que l'independentisme és una realitat innegable, i que «Catalunya serà independent quan ho vulguin tres milions». «Els que creuen que l'independentisme són 50 persones que arrosseguen la massa no han trepitjat Catalunya», va començar dient Otero, que va afegir que «Madrid no pot buscar la humiliació». «La falta de lideratge ha provocat això, no hauria passat amb Pujol o Aznar», ha assegurat. 

Independència quan la vulguin tres milions de catalans

Però això no ha estat tot, ja que la periodista fins i tot s'ha atrevit a imaginar un escenari en què la independència de Catalunya sigui real. «Quan en lloc de dos milions d'independentistes siguin tres, aquesta situació no la salvaria ningú», ha advertit, indicant que Catalunya podria ser independent quan hi hagi tres milions de catalans que ho vulguin. La periodista també ha volgut parlar sobre el moviment de Tabàrnia, assegurant que «a Boadella els que l'aplaudeixen ara són els mateixos que el criticaven fa 40 anys». 

 

Les seves paraules no han agradat a molts seguidors del programa, que han atacat durament la periodista a les xarxes socials. «El nacionalisme és la guerra», «tens la síndrome d'Estocolm» o «Aquesta tia està fumada?», han estat tan sols algunes de les reaccions que s'han pogut llegir.