rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Julia Otero contesta el missatge de la Policia Nacional després de la sentència de 'La Manada'

La periodista catalana ha respost amb contundència un polèmic missatge del cos policial
Julia Otero, en una imatge d'arxiu | EFE

 

La Policia Nacional sol ser protagonista pels seus missatges a les xarxes socials, sempre acompanyats d'una certa polèmica. Avui s'ha conegut la sentència judicial pel cas de 'La Manada', segons la qual es condemna a cadascun dels joves a 9 anys de presó i 50.000 euros d'indemnització a la víctima.

 

Aquesta condemna ha suscitat una enorme polèmica, ja que molts col·lectius l'han definit com una «falta de respecte» a la víctima i una evidència de la manca de parcialitat a la justícia espanyola. En aquest sentit, s'han previst diverses mobilitzacions ciutadanes en contra d'aquesta decisió.

Polèmic missatge de la policia

Així i tot, la Policia Nacional ha decidit escollir aquest moment per publicar un missatge sobre les agressions sexistes a les xarxes socials. En aquesta publicació es pot llegir repetides vegades «no es no». El missatge s'ha fet viral i en poques hores ja té més de 20.000 «m'agrada».

 

No son pocs els personatges famosos que han contestat a aquesta publicació, entre ells la periodista catalana Júlia Otero, que ha deixat unes contundents paraules: «Digueu-li al tribunal de Pamplona».
 

La sentència més polèmica

La mateixa periodista compartia un tuit de Raquel Ejerique que deia el següent: «Segons la sentència, no hi va haver violència ni intimidació en el cas de La Manada. Efectivament, ella es va deixar, que és el que fem les dones si ens enfrontem a aquesta terrible experiència per evitar que, a més de violar-nos, ens matin».

 

D'aquesta manera, la sentència de 'La Manada' serà un dels temes d'actualitat durant els dies vinents. De fet, la mateixa resolució ha generat discrepàncies entre jurats i magistrats a causa de la complexitat del cas.