rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un jutge italià permet a Juana Rivas parlar diàriament amb els seus dos fills

La mare de Maracena podrà estar en contacte amb ells a través de videotrucada
Juana Rivas amb els seus fills| cedida

 

A través d'una resolució judicial, la justícia italiana ha permès a Juana Rivas parlar diàriament amb els seus dos fills menors d'edat a través de videotrucada, informa 'El País'. Des del passat 28 d'agost, data en què Juana els va lliurar al seu pare, els nens es troben a Itàlia, on es van traslladar amb ell. No obstant això, des de llavors la mare només havia pogut parlar amb ells en una ocasió, el passat 9 de setembre, després de nou dies esperant que Franceso Arcuri accedís a deixar-los que es comuniquessin amb ella. Després de conèixer la resolució, el nou lletrat d'Arcuri a Espanya, Enrique Zambrano, ha anunciat que els advocats italians l'han recorregut «almenys per limitar-la, de moment» ja que l'exparella de Juana no estaria conforme amb aquesta. El pare dels nens actualment es troba amb ells fora del territori espanyol després de donar-se per completats els tràmits judicials que quedaven pendents en la via penal, que s'esperava que es demoressin uns dies. El Jutjat d'Instrucció número 2 de Granada, que investiga a la mare de Maracena per sostracció de menors i desobediència judicial, va promoure el lliurament dels nens a la fi d'agost. Va posar així les bases per a la restitució dels menors al seu lloc de residència abans que la mare els portés a Espanya en unes vacances que tenien, inicialment, el consentiment del pare, condemnat per lesions en l'àmbit domèstic, el 2009, i de les quals després no van tornar.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris