Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La jutgessa tampoc imposa mesures cautelars a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

Trapero, Cuixart i Sànchez han declarat aquest divendres a l'Audiència Nacional
Jordi Cuixart i Jordi Sànchez declaren davant l'Audiència Nacional | CatalunyaDiari.cat

 

El president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez i el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, han declarat aquest matí a l'Audiència Nacional com a investigats per sedició. Tots dos s'han acollit al dret de no declarar, i la jutgessa Carmen Lamena no ha imposat cap mesura cautelar per Sànchez i Cuixart, de la mateixa manera que tampoc n'ha imposat cap per a Trapero. La Fiscalia demanarà que Trapero, Laplana, Cuixart i Sànchez declarin de nou, i llavors sol·licitarà mesures. Tots quatre estaven citats a declarar davant la jutgessa Carmen Lamela pels incidents que van tenir lloc els passats dies 20 i 21 de setembre. La titular del Jutjat Central d'Instrucció número 3 va acordar aquestes diligències una setmana després d'admetre a tràmit la denúncia presentada per la Fiscalia contra les persones que van participar en les concentracions durant els registres ordenats pel Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona. En el seu auto, la jutgessa va exposar que aquests actes podrien ser constitutius de delicte de sedició en anar «dirigits a trencar l'organització territorial de l'Estat» i declarava a l'Audiència Nacional competent per a la seva recerca, ja que aquests fets podrien atemptar contra els béns jurídicament protegits i l'actual forma de govern. 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris