rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Karmele Marchante «opta per la desobediència civil» davant del PP per aconseguir la independència

La catalana s'ha convertit en els últims mesos en una gran defensora del procés català
Karmele Marchante s'ha convertit en una gran defensora de l'independentisme | 'Interviú'

 

Si hi ha una veu que en els últims mesos s'ha convertit en fervent defensora de la independència de Catalunya, aquesta és la de la coneguda excol·laboradora de 'Sálvame', Karmele Marchante. I és que la periodista aconsegueix encendre les xarxes amb qualsevol declaració a favor del referèndum. Per exemple, fa uns dies Marchante va generar una gran polèmica en assegurar que volia «cremar el Tribunal Constitucional i la Conferència Episcopal». Ara, ha tornat a defensar la independència en una entrevista concedida al portal 'Vanitatis', on assegura que es tracta d'un «dret» i d'una «acció democràtica».

«Personalment opto per la desobediència civil davant la indiferència política d'un partit que governa des de la corrupció, la màfia i la podridura», assegura Marchante, que afegeix que es refereix «al PP». Per a la periodista, en tot aquest procés els únics herois són els ciutadans, i considera que els dolents resideixen en «les institucions de l'Estat espanyol». Sobre com acabarà tot això, Marchante no té una idea clara, però espera que «acabi bé per a Catalunya i d'una forma pacífica». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris