rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Karmele torna a defensar l'independentisme i assegura: «Vull cremar el Tribunal Constitucional i la Conferència Episcopal»

La periodista no dubta en deixar clares les seves opinions polítiques

 

Karmele Marchante s'ha convertit en els últims mesos en una de les defensores més fervents de la independència de Catalunya. L'excol·laboradora de 'Sàlvame' no dubta en deixar molt clares les seves opinions polítiques i per això acostuma a generar molta polèmica. Les últimes declaracions de la periodista del cor per al diari 'OKDiario' han encès les xarxes, i és que en elles Marchante, que va assistir a l'acte favorable al referèndum que es va celebrar el passat diumenge a Madrid, assegura: «Vull cremar el Tribunal Constitucional i la Conferència Episcopal».

A més, Karmele també assegurava que ella no es regiria per les normes dictades pel Tribunal Constitucional sinó pel Tribunal de Catalunya i que l'1 d'octubre votarà sens falta. Aquestes no son les primeres declaracions d'aquest tipus que fa la periodista, en es darrers mesos ja s'ha pogut veure la seva faceta més crítica amb el govern espanyol.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris