Khalil Rafati, de rodamón heroïnòman a multimilionari

Va passar de viure al carrer i flirtejar amb la mort a liderar una reconeguda empresa de producció de sucs
Rafati és propietari d'una exitosa empresa de sucs i batuts. | This Life

 

La història del fundador de SunLife Organics, una cadena de sucs creada en Malibú, és un relat de superació. Khalil Rafati va passar de viure al carrer i consumir heroïna a tenir una fortuna, així ho explica en el llibre I forgot to die (Em vaig oblidad de morir). Rafati es va traslladar a Califòrnia als 90 i llavors va començar a portar una vida perillosa, va començar a consumir heroïna i es va convertir en un addicte, el 2001 gairebé mor a causa d'una sobredosi i poc després va acabar a la presó. En sortir, Rafati vivia al carrer i recorda que gairebé no menjava, només es drogava i segons va declarar a The New York Times «havia tocat fons».

Rafati va decidir deixar les drogues i després d'aconseguir-ho, va fundar Riviera, un centre per a alcohòlics i drogoaddictes, i allà va començar a experimentar amb els sucs i els batuts, que servien per enfortir als pacients i ajudar-los. Els batuts van tenir tant d'èxit que no només els consumien els pacients del centre, gent de tot Malibú va començar a comprar-los.

 

Quan va veure que no era sostenible que persones que no formaven part del centre fessin cua per consumir els seus batuts, Rafati va decidir obrir un bar de sucs. Des de llavors, SunLife Organics s'ha convertit en una reconeguda empresa que té sis locals repartits per Los Angeles i Khalil Rafati és un milionari gràcies a això, però no ha oblidat d'on va venir, així que per als seus locals contracta a persones amb problemes que necessitin algun tipus d'ajuda.