rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiabi obre una nova botiga a Barcelona i ofereix 100 llocs de treball

La marca de roba francesa situada al Passeig de Gràcia ofereix nous llocs de treball a la ciutat i espera expandir-se en els propers anys
Kiabi | Cedida

 

La marca de roba familiar francesa Kiabi ha obert un nou establiment al Passeig de Gràcia de Barcelona i oferirà més d’un centenar de llocs de treball. Kiabi compta amb set botigues a Catalunya i aquesta és la primera que es situa al centre de la capital catalana. La cadena francesa dóna feina a més de 350 empleats.

Segons ha explicat el directiu de Kiabi España, José Luis Carceller, a 'Europa Press' preveu augmentar en facturació les xifres de 2016 -186 milions d'euros- amb aquesta obertura. També preveu obrir dues botigues més aquesta tardor a Sevilla i Gran Canària, sumant un total de 54 botigues a tota España. Kiabi pretén seguir amb la seva línia a l'alça d'expansió amb previsió d'obertura de trenta botigues més a tota Espanya en els pròxims cinc anys.

 

Carceller diu que aquest «és un espai en el qual s'ofereix roba i complements per a tota la família, no hi ha segmentació». Tanmateix, diu que ha escollit el centre de Barcelona pel seu caràcter de «referència i tendència». Carceller ha remarcat que el Passeig de Gràcia, «és 'prime' i es troba en una ciutat 'prime'», tot i que el model de negoci de Kiabi segueix apostant per obrir tendes en cenctres comercials i grans magatzems. Segons explica el seu director general, la marca francesa ofereix roba 'low-price' i no 'low-cost' per diferenciar-se d'altres companyies que venen roba i complements a baix cost: «El nostre avantatge és competitiu, guanyem amb la relació amb el client».

 

 

Tarragona serà el nou centre logístic de les botigues a Catalunya. Carceller diu, «que si algú demana una peça al matí a Barcelona la tingui la mateixa tarda, i en la resta d'Espanya en les següents 48 hores». El nou centre obrirà a finals d'any un espai de 55.000 metres quadrats assegurant l'efectivitat i l'agilitat d'entrega.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris