Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Hernández assegura que algú ha intentat extorsionar Anabel Pantoja durant els últims dos anys

El col·laborador de 'Sálvame' ha explicat que l'extorsionador el va trucar i ell va alertar a la seva companya
Anabel Pantoja a 'Sálvame' | Telecinco

 

Anabel Pantoja està passant per una de les pitjors ratxes de la seva vida, i és que després de l'operació del seu pare, al que li van haver d'amputar el peu dret a causa de la forta diabetis que pateix, i la ruptura amb el que havia estat el seu xicot durant tres anys, la neboda d'Isabel Pantoja no ho està passant molt bé. A més, segons ha explicat Kiko Hernández a 'Sálvame', la cosina de Kiko Rivera ha estat víctima d'una extorsió els últims dos anys. «Hi ha una persona que va aconseguir el meu telèfon i em va dir que em volia explicar alguna cosa sobre Anabel Pantoja», ha afirmat.

«Si vaig a un bar on m'extorsionen, no vaig més, tu no hauries d'anar a llocs on t'extorsionen perquè igual que un cambrer, pot sortir el de seguretat, havies d'haver pres mesures» li ha recriminat Kiko, qui assegura que va alertar a la seva companya del que estava succeint però que ella va decidir fer cas omís de les seves paraules i no explicar-li res a la policia, a pesar que suposadament ella sabria perfectament qui està darrere de les extorsions. No obstant això, sembla que tot ha quedat enrere i podria ser que les coses haguessin començat a canviar en el plànol amorós. I és que, segons el programa existirien una sèrie d'indicis que podrien apuntar al fet que Anabel ha conegut a un noi «especial».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris