URGENT

Desallotgen de matinada l'acampada de plaça Universitat

Kiko Hernández fa plorar a Lydia Lozano en el seu retorn a 'Sálvame'

Després de quatre mesos de baixa per paternitat li ha retret a la presentadora que «no li hagi estimat gens»
Imatge del moment de l'enfrontament | Cedida

 

Kiko Hernandez ha tornat avui a 'Sálvame' després de quatre mesos de baixa de paternitat i ho ha fet amb força. Resulta que les filles que ha tingut el col·laborador mitjançant un ventre de lloguer van ser el detonant d'una sonada baralla amb Lydia Lozano a la qual li va retreure que no s'hagués interessat per les seves petites. Així doncs tan bon punt ha arribart, s'ha retrobat amb una Lydia Lozano convertida pel programa en Mary Poppins per demanar al seu company que la contractés com a mainadera de les seves bessones. «Li vam oferir el treball a Dulce, però Dulce no ha volgut», va dit de broma Jorge Javier Vázquez.

Per la seva banda Kiko ha començat amb «No està contractada, eh? Molt amable» i finalment Hernández ha explicat el polèmic comentari que va fer durant la seva entrevista al Deluxe i que tant va doldre a la periodista. «Jo vaig venir i li vaig explicar a Jorge Javier el meu malson particular amb les meves filles a Sant Diego. Si després d'explicar l'experiència, després d'explicar-li-ho a Jorge, que se li sortien les llàgrimes, si a tu l'única cosa que et queda és que era innecessari haver dit lo dels missatges, és que no m'has estimat gens», li ha retret.

 

Malgrat que primer li va intentar treure importància a l'assumpte finalment va tornar a arremetre contra Lozano. Segons Ecoteuve. «Vaig gastar una broma perquè la recollissis el dilluns. Però havies d'haver agafat el telèfon i haver-me preguntat què tal estava. Em vas demostrar que només t'estimes a tu mateixa, i al teu treball, per això ets tan bona. Dius que amb mi tens síndrome d'Estocolm, doncs tallem-lo ja perquè això m'avorreix», li va etzibar.

Finalment, Lydia va sentenciar amb una frase que la va fer plorar desconsoladament: «Hi ha gent que ha vingut i s'ha preocupat per l'estat de les nenes. Tu no estàs en aquesta llista. Cuida't molt. I s'ha acabat».