rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Hernández i Patricia Ledesma, els primers a practicar sexe a 'GH'

Torito ho ha explicat a 'Viva la Vida', però Ledesma ho ha desmentit
Ledesma al plató de 'Viva la Vida' després de la bomba de Torito. | Telecinco

 

La nova i revolucionària edició de 'Gran Hermano' és imminent i a Telecinco ja escalfen motors. Diumenge passat, a 'Viva la Vida' van recordar totes les edicions passades del programa i grans moments ens van tornar a la memòria. Torito va ser l'encarregat de portar la bomba al plató quan va recordar a la parella que va demanar per primer cop al programa una hora sols i que van practicar sexe també per primera vegada a Guadalix de la Sierra.

Es tracta ni més ni menys que de Kiko Hernández i Patricia Ledesma. Els dos concursants es van enamorar al cap de deu dies de programa i, després d'abandonar la casa, van seguir un temps junts. Al cap d'un temps, la flama es va pagar i Ledesma va refer la seva vida mentre que a Kiko no se li coneixen més parelles. Patricia estava al plató de 'Viva la Vida' al moment de la bomba, encara que va negar que ella i Kiko mantinguessin relacions a 'Gran Hermano' sota l'edredó.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris