rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Hernández té previst anar-se'n de 'Villa Chatín'

El col·laborador de 'Sálvame' té previst mudar-se de casa seva per millorar la comoditat de les seves filles
Kiko Hernández assegura que canviar de llar serà molt millor per poder cuidar de les seves petites | Instagram @kikohernandeztv

 

El col·laborador de televisió Kiko Hernández té previst anar-se'n de la seva casa actual. Hernández resideix a 'Villa Chatín', la seva llar durant els últims 15 anys. El portal digital 'Cotilleo.es' es fa ressò de l'entrevista que va publicar 'Deu Minuts' amb Kiko Hernández, en la qual anunciava una propera mudança. El col·laborador de 'Sálvame' es troba en un gran moment de la seva vida, ja que ha estat pare de bessones —Abril i Jimena— el naixement del qual va ser prematur i que ha fet que Kiko Hernández s'impliqui totalment en cuidar-les.

L'exconcursant de 'Gran Hermano' creu que mudar-se és la millor opció per a la comoditat de les seves filles. D'altra banda, assegura que encara que trobarà molt a faltar la seva casa, el no haver de pujar i baixar pisos constantment per estar amb les seves filles pot augmentar en gran manera la seva qualitat de vida. Els intents de Kiko Hernández per ser un bon pare semblen no acabar i de ben segur, si segueix així, que ho aconseguirà.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris