Kiko Matamoros assegura que «si guanya l'independentisme volaran els punyals»

Assegura que «pels independentistes tot val» i que a Catalunya «s'han produït actuacions que farien envejar al mateix Goebbels»
Kiko Matamoros carrega contra l'independentisme català | Diez Minutos

 

Kiko Matamoros continua sense deixar indiferent a ningú. El controvertit excol·laborador de Telecinco s’ha posicionat en contra del sentiment independentista català al·legant que «s’ha mentit a la gent amb la promesa d'una Arcàdia feliç inviable» i assegurant que si demà, 21 de desembre, guanyen les forces sobiranistes «volaran els punyals».

 

«Respecto la llibertat dels pobles, però no respecto és la manipulació que hi ha hagut en algunes qüestions», ha prosseguit Matamoros en una entrevista a 'El Nacional'.

 

Així mateix, el bèl·lic missatge del col·laborador ha anat acompanyat d'un: «Per a l'independentisme tot val. S'han produït actuacions que farien empal·lidir d'enveja al mateix Goebbels... Em sembla que comparar la situació actual amb el franquisme és faltar a la veritat i a la història».

S'ha exagerat el que va passar l'1 d'octubre

Al fil de la crítica a l'independentisme, Kiko Matamoros s'ha aturat per parlar dels fets del primer d'octubre, data del referèndum d'autodeterminació. «S'ha parlat d'una repressió que veritablement no ha existit. Parlar de mil ferits com si això hagués estat Corea...», ha explicat Matamoros mentre afegia que la situació, mal calculada pel govern espanyol, va servir de pretext ideal als independentistes per viure de la «coartada del victimisme»

 

Així mateix, Matamoros ha optat també per parlar dels polítics catalans a la presó, que duuen gairebé 50 dies a Estremera, i dels 'Jordis', que porten més de 65 dies a Soto del Real: «Em sembla que són a la presó per fer un pols a la justícia i, suposo, que comptarien amb aquesta possibilitat quan ho van fer».

 

El bessó de Coto ha prosseguit afegint que «a ningú no el posen a la presó per votar, deixeu de manipular».

 

Kiko Matamoros en una imatge d'arxiu | telecinco.es

 

 

Ha volgut, però, tenir una menció especial per la CUP. Matamoros ha dit que la col·lissió cupàire perquè «són els únics que resulten mitjanament conseqüents i honestos. Perquè no venen fum».

 

 

L'enfant terrible de Rufián 

No ha dubtat, a més, en exercir d'enfant terrible de Gabriel Rufián, diputat al congrés d'ERC. Matamoros ha dit d'ell que «és la majoret de l'independentisme» i que no para de dir «collonades» a Twitter

 

«Crec que té poca cultura política i no para de dir ximpleries. Ell està content nedant en el quitrà. És un xarnego convers i aquests són els pitjors...», ha conclòs.

 

 

«No crec que torni a la tele»

El germà bessó de Coto ha explicat, a més, que no pensa tornar a la televisió. «A dia d'avui no crec que torni a la tele», ja que els temes del cor no li han «importat massa mai» perquè, segons ell, no té «cap vocació per aquesta història».

 

 L'excol·laborador de ‘Sálvame’ va debutar a televisió el 1998 a Crónicas Marcianas, de la mà de Xavier Sardà.  Des d'aleshores, la seva trajectòria per la premsa groga es va perllongar gairebé 20 anys.

 

A principis d'octubre de 2017, però, Kiko va decidir deixar 'Sálvame' al·legant que «estava avorrit del que feia, bastant desinteressat i fora de la història. Ja no estava a gust».