rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Matamoros, Chelo García i Gema López de 'Sálvame' canvien de look i encenen les xarxes

Els col·laboradors estrella volen donar-li una sorpresa al líder de l'espai televisiu Jorge Javier Vázquez en la seva tornada de vacances
Kiko Matamoros i la seva transformació | QMD
 

A Kiko Matamoros, com a la resta de col·laboradors de 'Sálvame', li agrada molt la festa. Estan ideant un pla per organitzar una gran sorpresa per quan torni de les vacances Jorge Javier Vázquez. La revista 'Qué me dices' ha publicat una imatge de Matamoros i de la resta de col·laboradors disfressats amb perruques i somrient, una foto que també s'ha compartit en alguns comptes de Twitter del programa. Un 'look' diferent del que estem acostumats a veure a Telecinco. La revista rosa ironitza comparant el programa amb un altre de la casa: 'Cámbiame'. A aquesta transformació se li afegeix la gran quantitat de comentaris que ha rebut la instantania a les xarxes socials, com ara els següents: «Només falta la carpa, els pallassos ja els tenim» o «És que aquests tafaners ja no saben què fer per cridar l'atenció».

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris