Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Matamoros: «Li demano perdó públicament a David Bustamante»

El col·laborador de 'Salvame' es penedeix d'haver donat informació que hagi pogut fer mal al cantant
Kiko Matamoros es disculpa amb Bustamante en 'Sálvame' | Telecinco

 

Al llarg d'aquest estiu, Kiko Matamoros ha comentat molt en 'Salvame' la ruptura entre David Bustamante i Paula Echevarría, arribant fins i tot a assegurar que hi havia una tercera persona - el famós «empresari madrileny» que hauria tingut un romanç amb l'actriu - que podria haver provocat que decidissin continuar per camins separats. Una informació que no ha desmentit, però sobre el tractament de la qual s'ha volgut disculpar públicament: «Li vaig a demanar perdó públicament, sent un paio al que li tinc molt afecte, crec que havia d'haver evitat coses que li han pogut fer mal», ha declarat el col·laborador al programa de Telecinco.

Una disculpa que ha arribat després que el cantant llancés un dur missatge als mitjans a través del seu perfil oficial de Facebook, on deia sentir-se «tractat, assetjat i perseguit com un delinqüent» arran del tracte que «certa premsa» feia sobre la seva persona. Després de conèixer això, Kiko Matamoros ha reconegut que l'artista càntabre està pagant, en la seva opinió, «un peatge més alt del que li correspon» per la polèmica sorgida per la seva separació. No obstant això, a més de recolzar a l'artista el col·laborador també va voler aclarir que considera que no està gestionant la situació massa bé.

 

 

«En el terreny personal porta una càrrega que li costa molt assumir. He donat una informació que no ha estat completa i que possiblement sigui o hagi estat un error per la meva banda», va explicar el marit de Makoke. En una ocasió, Matamoros va il·lustrar una suposada infidelitat cridant a Bustamante «pimpollito»: «Suposem que vostè i jo som parella i jo sóc un ‘pimpollito’ que li va molt bé la vida professionalment, personalment bé doncs tinc les meves cosetes però sobreportem la relació d'alguna manera. Per motius de la vida als quals ningú deixem d'estar exposats, a vostè se li creua un altre ‘pollastre’ (...) Aquest (‘pollastre’) que és bastant perdulari, s'ha anat fora, doncs inicia la relació amb una altra. I llavors vostè es queda aquí ventant-se i dient, ara què faig?».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris