rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Kiko Matamoros passarà pel quiròfan per col·locar-se una banda gàstrica

Ho ha revelat la seva parella Makoke en una entrevista per la revista 'Lecturas'
Kiko Matamoros en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

Kiko Matamoros podria entrar molt ràpidament a un quiròfan per col·locar-se una banda gàstrica. A la seva edat, el col·laborador de 'Sálvame' vol veure's cada vegada millor i després d'haver-se realitzat alguns retocs estètics a la cara i les orelles, ara hauria pensat realitzar-se aquest tipus d'operació per eliminar el greix del seu abdomen. L'encarregada de donar aquesta notícia ha estat la seva parella Makoke, la qual ha donat detalls de la seva intervenció en una entrevista per la revista 'Lecturas': «Es vol posar una banda gàstrica per treure's el greix abdominal que els hi surt als homes», ha assegurat. Matamoros, que no té objeccions a acudir a un centre de cirurgia estètica per millorar el seu aspecte, també cuida molt la seva alimentació i realitza exercici físic diàriament. Segons el portal 'Informalia', Kiko s'ha realitzat unes nou intervencions per modificar part de la seva anatomia: s'ha retocat les parpelles, les borses dels ulls, ha suavitzat les arrugues del front, les orelles, a més s'ha realitzat una rinoplàstia, ha elevat la comissura dels llavis, s'ha fet un mini-lifting a la cara cara i el coll, i també una liposucció a l'esquena.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris