rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Rivera, de nou denunciat per incompliment de contracte

Sembla que està passant una mala època
Kiko Rivera durant unes festes a Fuengirola | CatalunyaDiari.cat

 

A Kiko Rivera se li acumulen els problemes. Des que va sortir de la casa de 'Gran Hermano Revolution', el fill d'Isabel Pantoja només ha rebut males notícies. L'última, una denúncia d'un empresari que el va contractar per a un esdeveniment a Alacant al que finalment no va assistir. «El vaig contractar com Dj i després em va deixar tirat, em van dir que s'havia adormit», va comentar Carlos Poveda, l'empresari en qüestió, en una entrevista a 'Viva la vida' on va relatar que havia decidit denunciar-lo. Ara, li reclama 2.000 euros més 12.000 euros per totes les despeses ocasionades, com els bitllets d'avió, entre altres.

Però no és la primera vegada que Kiko Rivera es troba en aquesta tessitura. El Dj ha estat condemnat recentment a abonar 2.482 euros a Daniel Navarro, propietari de Dana Events, una empresa organitzadora d'esdeveniments, per suspendre una actuació sense motiu justificat a Fuerteventura el 2015. Després de dos anys als jutjats, aquest 14 de setembre finalment el jutge va dictar una sentència que recentment va sortir a la llum i en la qual es demana al fill d'Isabel Pantoja la quantitat esmentada malgrat que aquest va retornar el que se li havia pagat, tal com es recull a la sentència.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris