L'abric de Lidl que està arrasant entre les ‘influencers’ de tot el món

Un abric de color ataronjat el preu del qual és de 24,99 euros i dissenyat per Heidi Klum per Esmara s'ha convertit en un èxit rotund

 

La cadena de supermercats Lidl s'ha convertit en el segon negoci amb major facturació a Espanya. Gràcies a la seva línia tèxtil, Lidl ha arribat a vendre més de sis milions de peces —principalment de la seva marca Esmara— centrades sobretot en roba de dona. I concretament el seu últim gran èxit ho ha aconseguit per la seva col·laboració amb la model Heidi Klum.

  

  

Quan Lidl va anunciar que Klum dissenyaria una col·lecció exclusiva per la marca de la companyia Esmara, va ser tota una revolució. Tothom estava desitjós de veure els dissenys i més encara per comprar les peces que conformen la línia de 'Esmara by Heidi Klum'.

 

 

A Espanya ja s'estan anunciant els llançaments d'aquestes peces —prevists per a aquesta setmana— però en altres països ja s'han posat a la venda i no només han arrasat en tots els establiments, sinó que han causat tal furor a les xarxes socials que fins i tot algunes de les 'influencers' més conegudes i seguides del món també llueixen els dissenys de Lidl.

 

 

Però concretament, s'han enamorat d'una única peça, un abric d'efecte vellut de color ataronjat. Instagram s'ha omplert d'innombrables estilismes on el protagonista és aquest abric de Lidl que a més, té un preu molt assequible. Només costa 24,99 euros, molt més barats que els abrics que causen sensació de marques com Zara o Mango, i gairebé del mateix preu dels de Primark.