rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'actor Paco León revela que té un fillastre català a l'edició dels Goya 2018

El noi, nascut a Vic, va ser nominat al Goya a la categoria de Millor Actor Revelació
Paco León i el seu fillastre Eloi Costa | CatalunyaDiari.cat

 

Paco León va saltar a la palestra en anunciar una inesperada notícia. L'actor espanyol es va convertir de manera inesperada en un dels protagonistes de la gala dels Goya 2018 i va mostrar la seva emoció sense embuts en anunciar que era l'encarregat de donar el premi al Millor Actor Revelació. En aquest context, així mateix, aquest va acabar confessant que el seu fillastre era entre els nominats.

 

«Tinc al meu fillastre nominat i estic molt nerviós», va assegurar León mentre disparava tots els rumors. De fet, si bé és cert que era coneguda per tothom la relació de l'actor espanyol amb Anna Rodríguez, també ho és que molt pocs relacionaven a l'intèrpret Eloi Costa amb Rodríguez i León.

 

Paco León i Anna Rodríguez en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Eloi, de fet, optava la nit del passat dissabte, 4 de febrer, al guardó al Millor Actor Revelació del cine estatal. La nominació, a més, era gràcies a la seva tasca a la pel·lícula ‘Pieles’, dirigida per Eduardo Casanova. Director que, precisament, va ser company de Paco León a la sèrie de Telecinco, ‘Aída’.

 

La història, però, no va tenir un final tant feliç com es podia preveure. L'actor sevillà, a més, hagués lliurat el premi al seu fillastre però finalment el premi va recaure a l'actor Eneko Sagardoy. La seva intervenció a la pel·lícula ‘Handia’, de la directora catalana d'Isabel Coixet, va ser la gran triomfadora de la nit amb 10 estatuetes i va permetre a Sagardor, prendre-li el premi al fillastre de León.

 

Eloi Costa en un acte a Madrid | CatalunyaDiari.cat

 

L'orgull de Paco León

 

Instants abans del lliurement de premis, l'actor Paco León va publicar una instantània del seu fillastre. Amb una imatge a Instagram, l'actor sevillà va voler mostrar l'orgull que sentia pel jove i, en aquest sentit, va optar per escriure-li un emotiu missatge. 

 

«Encara que aquí sembla un sonat, és un gran actor i avui pot ser que li entreguin un Goya. I si no l'hi donen, almenys l'hi mereix. Sort Eloi! Sort a tots!», escrivia León minuts abans de la gala dels Goya 2018.

 

Aquest, a més, va néixer a Vic i es va traslladar a Madrid l'any 2016, buscant sort com actor. De fet, ha estat tots aquests anys sobre els escenaris fins que l'any passat li va arribar la notòria oportunitat de debutar al món del cinema.

León, però, ja havia elogiat al jove Eloi sense explicar que era el seu fillastre. Així mateix, la revelació del passat dissabte anava acompanyada de la següent frase: «Eloi Costa, un jove actor amb ganes, noble, generós, autèntic i el millor fillastre que podria tenir. Nominat al Goya Actor Revelació per ‘Pieles’».