rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'amor té 5 etapes i la majoria de les parelles NO aconsegueixen superar la tercera

Tot i creure en les 'relacions perfectes', moltes parelles es torcen per petits detalls
Imatge d'arxiu d'una parella. | Unsplash

 

L'amor és una de les coses més importants a la vida de les persones. No obstant això, molt poques persones s'enfronten a les cinc etapes que descriu el psicòleg Jed Diamond per trobar la seva mitja taronjaSegons publica ‘El Ciudadano’, tot i creure en la 'relació perfecta' diverses relacions amoroses es torcen per petits detalls. Per això, aquí es presenta un llistat de les fases sobre un dels sentiments més complexes:

1. Enamorament:

És una fase en què la persona s'inunda de sentiments de felicitat. Les hormones s'esvaloten i creen la il·lusió d'una vida perfecta al costat d'aquella persona que tant li agrada. A més, es desenvolupa una visió de què tots els desitjos es compliran i que se superarà tot. La parella creu lleialment que la relació serà per sempre.

2. Inici de la relació:

Aquesta etapa està íntimament relacionada amb l'anterior. Aquí ja existeix un compromís formal. No es tracta tan sols de cites sense un rerefons. Ambdós es coneixen d'una manera més íntima. En aquesta fase diverses parelles decideixen casar-se i formar una família, fet que enforteix més el vincle amorós.

3. Decepció: 

És l'etapa on es troba el major nombre de fracassos amorosos. Veiem a la persona com un ésser humà amb defectes i la realitat trastoca als integrants de la parella d'una manera molt dura. Pot succeir gradualment o en un tancar i obrir d'ulls. Els dubtes inunden a la parella perquè veuen a l'altra persona com algú que no és l'indicat per a la resta de la seva vida.

 

Hi ha diferents etapes d'amor a les quals una parella s'enfronta en la seva relació. | Unsplash

 

4. Superació de la crisi i amor real:

Després de saltar l'anterior etapa, les coses tornen a ser més senzilles i boniques. Aquí, la parella accepta que ambdós són persones i queden llunyanes les imatges idealitzades de les parelles de pel·lícules.

5. Creuen poder canviar el món:

En entendre que la relació no sempre serà fàcil, la parella veu que és possible superar els moments durs. S'ha creat una connexió profunda entre ambdós i reuneixen la força necessària per aconseguir grans coses junts. Tenen diversos propòsits i estan disposats a complir-los, s'alien entre ells i, dins d'aquesta seguretat, veuen que aquella persona pot ser 'la indicada'.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris