rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'editorial valenciana Lengua Editorial trasllada la seva seu a Barcelona com a «gest de suport a l'espanyolitat de Catalunya»

D'aquesta forma, l'empresa vol mostrar el seu suport a la unitat d'Espanya
Legua Editorial ha decidit traslladar la seva seu a Catalunya | leguaeditorial.blogspot.com

 

Aquests darrers dies han estat marcats per la incertesa, ja que moltes empreses han decidit traslladar les seves seus socials de Catalunya a llocs com Alacant, Palma de Mallorca, Madrid o València. És el cas dels principals bancs catalans, el Banc Sabadell i CaixaBank. Ara bé, contra tot pronòstic, una empresa valenciana ha decidit fer el contrari, per mostrat «suport a l'espanyolitat de Catalunya». Es tracta de l'editorial valenciana Legua Editorial S.L, que ha decidit traslladar el seu domicili social fins ara situat a València, a la Gran Via Marqués del Túria; a l'Hospitalet de Llobregat. Es tracta d'una decisió que es va prendre abans del discurs en el ple del Parlament del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

Segons un comunicat de l'entitat, «en contra de la decisió que aquests últims dies estan adoptant algunes empreses espanyoles, Legua Editorial ha pres aquesta mesura com a gest de suport a l'espanyolitat de Catalunya». L'editorial també assegura que «no és el moment d'abandonar el vaixell per interessos merament econòmics, i deixar als nostres compatriotes aïllats i sols. Per sobre de l'interès econòmic està l'interès nacional i la indissolubilitat d'Espanya», asseguren. L'editorial reafirma així el seu compromís amb la defensa de la unitat d'Espanya, ja que és «en aquests moments de deriva nacional-independentista, quan les empreses espanyoles no han d'abandonar als catalans a la seva sort, sinó demostrar-los el seu suport».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris