rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'emotiu missatge d'Ezequiel Garay a Tamara Gorro, ingressada a l'hospital pel seu embaràs

El seu marit no és l'única visita que ha rebut Tamara a l'hospital

 

Tamara Gorro, extronista de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, està patint algunes complicacions amb el seu embaràs. Fa uns dies va tornar a ingressar a l'hospital a causa d'un possible naixement prematur del bebè, encara que a l'hospital no li està faltant companyia. El seu marit, el futbolista Ezequiel Garay, està demostrant que estarà al costat de la seva dona passi el que passi, i per això li ha deixat un preciós missatge a les xarxes socials. «Simplement la meva campiona... Orgullós estic de vós, la meva vida! T'estimo!», va escriure el jugador del València al costat d'una foto en la qual apareixen les mans de la parella.

 

El seu marit no és l'única visita que ha rebut Tamara a l'hospital. Alguns amics seus s'han acostat per brindar-li tot el seu afecte, i ella ha demostrat estar agraïda en una imatge de Snapchat en la qual es pot llegir: «La meva fortuna, la meva gent».

 
Amics de Tamara Gorro, de visita a l'hospital | Xarxes socials

 

Totes aquestes publicacions fan pensar que Tamara Gorro està travessant moments molt durs, però ella sempre ha intentat treure ferro a l'assumpte i tranquil·litzar als seus seguidors, assegurant que ella i el bebè es troben estupendament. D'altra banda, els metges van decidir «posar-li una medicació i frenar el possible naixement prematur del bebè».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris