rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ARA MATEIX

🔴 Matí de retencions importants a l'Àrea Metropolitana

L'entorn familiar d'una persona quan és petita pot influir en si serà infidel o no

Un estudi ha determinat la forma perfecta de predir una infidelitat
La infidelitat pot acabar amb una parella  | cedida

 

La infidelitat és un dels cops més grans que pot patir una parella. Descobrir que la persona amb qui més confies t'ha enganyat de tal forma, pot arribar a trencar una relació, o en cas de no ser així, obrir una gran escletxa en ella.

 

Moltes persones viuen en la incertesa de si la seva parella els és fidel o no, tenen lleugeres sospites que alguna cosa passa però no arriben a esbrinar-ho. D'altra banda, també n'hi ha que viuen tranquil·les sense ni tan sols sospitar el que les seves parelles puguin fer a l'esquena.

Tenir pares que han sigut infidels pot fer que la teva parella també ho sigui

A molta gent probablement li agradaria descobrir si les seves parelles li són infidels, i encara que hi ha molts indicis que poden ajudar a esbrinar-ho, l'única cosa que necessiten és saber com són els pares del seu noi o noia, segons 'El Confidencial'. segons 'El Confidencial'.

 

Dana Weiser i Daniel Weiger, investigadors de les universitats Texas Tech i de Nevada, respectivament, van realitzar un estudi que determina que el motiu pel qual algú és capaç o no de cometre una infidelitat té molt a veure amb el seu entorn familiar durant la infància, en si es tracta o no d'una experiència que ja s'ha viscut.

 

Gràcies a la investigació que van fer, van poder descobrir que si una persona veu infidelitats a casa seva, serà més probable que cometi els mateixos actes en un futur. Aquesta idea es coneix com la teoria de l'aprenentatge social. Des de petits aprenem inconscientment tot el que veiem al nostre voltant i tenim tendència a desenvolupar aquestes mateixes conductes. 

A més, van determinar que no tan sols és important si els pares d'una persona han estat infidels quan aquesta era petit, sinó també com l'han tractat. Si un nen percep grans evidències de què els seus pares han estat infidels, serà molt més probable que ell també ho sigui quan es faci gran.

 

No obstant això, si la infidelitat, en el seu moment, va passar desapercebuda pel nen o no es va parlar d'això, aquesta persona no tindrà la mateixa tendència a cometre una infidelitat en el futur.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris