EN DIRECTE

🌦 🍃 Segueix totes les incidències del temporal de pluja i vent a Catalunya

PREVISIÓ MÉTEO

🌧 Catalunya en alerta: pluges fins la matinada i fort temporal de vent dissabte

URGENT

🚨 Denuncien un intent d'atropellament al tall dels CDR a la Meridiana

El marit de Susanna Griso incendia les xarxes amb tuits independentistes mentre ella està en directe el 21-D

«Mariano introduint-se el 155 via rectal», ha estat un dels missatges
Imatge de Susanna Griso a la presentació del programa | Cedida

 

Mentre Susanna Griso es trobava als platós d'Antena 3 fent un profund seguiment de les eleccions a Catalunya en un programa especial junt amb el mític Matías Prats, ahir dijous 21 de desembre, el seu espòs independentista, Carles Torras, va mostrar novament el seu suport a la causa catalana amb diversos tuits. 

 

Torras, que ja havia mostrat el seu suport als secessionistes en diverses ocasions i, a través del seu conegut i polèmic blog anomenat 'Viure en camp contrari', es va encarregar de criticar a Ciutadans i a la representant del partit taronja, Inés Arrimadas, tota la nit, el partit que va aconseguir més escons en els comicis. De la mateixa manera també va carregar contra Mariano Rajoy i l'article 155.

 

Va carregar contra Ciutadans, Arrimadas i Rajoy

Entre els polèmics missatges, l'espòs de la presentadora, qui s'ha mostrat contrària en més d'una ocasió a la independència de Catalunya i els partits que la promouen, va anomenar Arrimadas «Miss Ibex 35». A més, va afegir que els votants dels partits del 155 són els «adoctrinats» i que tot i els resultats que s'han donat i la victòria del partit taronja, Catalunya «segueix continua sent un territori comanxe».

 

D'altra banda, també va fer referència al president del govern espanyol Mariano Rajoy en dir que després dels resultats s'estava «introduint el 155 via rectal» i exigir que «els torni el que ens ha robat, 'Looser'», entre altres polèmics i incendiaris missatges.

 

Per últim, va assegurar que «ja no hi ha majoria silenciosa» i pregunta a les xarxes si és més destacable la concentració del vot del 155 o la victòria del bloc independentista tot i tenir la Generalitat intervinguda i el President «exiliat».