rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

L'estricta dieta que segueix la reina Letícia per aquest Nadal

S'han pensat diversos plats perquè tota la família segueixi al peu de la lletra la dieta, sempre amb productes ecològics i saludables
La reina Letícia en un viatje oficial a Méxic | CatalunyaDiari.cat

 

La reina Letícia és notícia per cadascun dels seus estilismes escollits a cada acte públic, però també pel seu cos. Els seus braços musculosos i cames esveltes són molt comentats sobretot per la premsa estrangera. No obstant això, no és cap secret que la dona del rei Felip VI cuida molt el seu cos fent exercici, sobretot musculació i yoga. Però el més destacable de tot és la seva estricta dieta.

 

La reina Letícia és molt selectiva i rigorosa amb cada un dels aliments que entren a la Zarzuela i consumeixen ella, i la resta de família, el rei Felip i les seves filles, la princesa Leonor i la infanta Sofia. És sabut que Letícia no suprimeix cap dels seus menjars per poder mantenir la seva figura, però el realment important són els aliments que consumeix, sobretot de procedència ecològica.

Tot i que s'acosten els copiosos àpats nadalencs, on el menjar sempre sobra i es presenta gran varietat de plats, a Zarzuela, almenys la reina seguirà la seva dieta com cada dia, amb els aliments minuciosament seleccionats per seguir el seu règim.

 

Fruites i verdures de l'hort

 

A Palau hi ha diversos proveïdors que ofereixen els seus millors productes, tots ells amb el certificat ecològic per garantir la seva procedència i també perquè els productes que s'utilitzen en la seva cura i creixement no siguin pesticides perjudicials per a la salut.

 

És per aquest motiu que els Reis solen anar a comprar a 'El Huerto de Carabaña', segons informa el portal 'Cotilleo'. La seva qualitat els ha convertit en la primera elecció i també és el proveïdor del col·legi en el qual estudien Leonor i Sofia.

 

Letícia al costat de Michelle Obama en el seu hort a la Casa Blanca | Cedida

 

No obstant això, a la Zarzuela també tenen un hort propi on es conreen verdures i fruites, també de cultiu ecològic. D'aquesta manera, una part dels aliments que mengen diàriament, provenen d'aquest hort. En la seva alimentació, les fruites i verdures conformen el 80%, i per això és tan important tenir un cultiu tan a prop.

 

Les úniques carns que menja la reina

 

L'altre 20% de la seva alimentació està compost per carn i peix. Però Letícia tampoc consumeix qualsevol tipus de carn. Se seleccionen les millors peces de filet de boví procedents del nord d'Espanya, ja que és molt rica en proteïnes.

 

El pollastre de corral criat en llibertat i ecològic és l'altra gran aposta de Letícia. Sigui en brous, rostits o a la planxa, tota la família sol consumir aquesta carn blanca, la que menys greixos aporta a l'organisme. Encara que cal destacar que la reina sempre sol menjar el pollastre de corral al vapor o a la planxa.

Peix també del nord

 

Igual que la carn de boví, el peix que se serveix a Palau prové del nord d'Espanya. El gran proveïdor dels Reis des de fa anys és una peixateria de La Corunya. També proveïa la cuina dels reis emèrits Joan Carles i Sofia.

 

En els plats de Zarzuela, a diferència de la carn, es presenten una gran varietat de peixos, com són el lluç, llenguado o llobarro, sempre de primeríssima qualitat. Aquests peixos també els acostuma a consumir Letícia al vapor o a la planxa, acompanyats de verdures bullides.

 

El menú nadalenc

 

Aquests aliments segurament conformaran el menjar nadalenc d'aquesta nit de Nadal. Però a diferència de la resta d'espanyols, almenys Letícia només gaudirà d'un plat, i ja s'ha pensat en diversos menús que es presentaran a la taula dels Reis. No es deixarà de banda el rigorós règim ni tampoc les proteïnes i verdures.

 

Salmó amb salsa de iogurt, un dels possibles plats per aquest Nadal a la Zarzuela | Cedida

 

La nutricionista i dietista Jessica Hierro, ha explicat a 'El Español', que el rei Felip VI, la reina Letícia i altres comensals, podrien gaudir d'un d'aquests menús, en els quals destaquen els aliments ecològics i saludables.

 

Una opció seria salmó amb llit de verdures i salsa de iogurt. Un altre plat podria ser una completa amanida d'espinacs frescos amb bròquil, alvocat, nous i tomàquets cherry. També es pensa a cuinar carn.

 

Possiblement serà pit de pollastre de corral a la planxa. Anirà acompanyat de carabassó, xampinyons, alfàbrega i tomàquet, i formatge parmesà al costat de fruites del bosc. Finalment, una quarta opció és seguir amb el peix i cuinar halibut a la graella, acompanyat d'una amanida d'enciam, espàrrecs, rodanxes de meló, entre d'altres.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris