rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'exmarit de la reina Letícia: «Em deien 'Principito' i 'don Letizio'»

Alonso Guerrero, l'exmarit de l'actual reina Letícia ha respost a les preguntes dels periodistes en la presentació del seu nou llibre
Alonso Guerrero a la presentació del seu nou llibre | CatalunyaDiari.cat

 

Alonso Guerrero, l'exmarit de l'actual reina Letícia, ha respost a les preguntes dels periodistes en la presentació del seu nou llibre 'El Amor de Penny Robins' i ho ha fet justament enmig de tota la polèmica que envolta la Família Reial i sobretot a la que va ser la seva dona, Letícia Ortiz.

 

La roda de premsa anava bé fins que s'han deixat de formular preguntes sobre el llibre i s'han començat a referir a la seva relació amb Letícia. Llavors, Guerrero, molt tens, ha comentat que no en parlaria d'aquest tema, tot i ser inevitable perquè la novel·la parla, en part, de l'actual reina.

 

Tot i això, l'exmarit de Letícia ha confessat que la seva relació amb la reina l'ha perjudicat, sobretot després que s'anunciés el seu compromís amb Felip. Segons Guerrero, l'han arribat a nomenar com el «'Principito' i 'don Letizio'».

Ser l'ex de la reina l'ha afectat

Molts mitjans de comunicació han volgut estar presents en la roda de premsa de la nova novella d'Alonso Guerrero en tenir trets autobiogràfics. Tots estaven esperant que el llibre aportés nova informació sobre Letícia, però no ha estat així, ha que segons ell no s'explica fets verídics sinó sentiments.

 

En aquest sentit, en el llibre s'han plasmat els sentiments de Guerrero quan va passar a ser l'exmarit de la reina, i ha reconegut que aquesta situació l'ha portat a viure moments molt difícils. Afirma que 'Principito' i 'don Letizio' van ser noms posats pels seus alumnes quan van saber de la seva vida passada amb Letícia: «Ho vaig passar molt malament, no sé com se'n van assabentar».

Alonso Guerrero no vol parlar sobre la reina Letícia  | CatalunyaDiari.cat

 

No parla sobre Letícia

Alonso Guerrero, en tot moment ha deixat clar que no parlaria sobre la reina Letícia. «No m'incumbeix», ha apuntat cada vegada que se l'ha preguntat per les diverses polèmiques entorn la reina o la família reial. De totes maneres, ha confessat que sí que ha rebut moltes ofertes de mitjans de comunicació per parlar de Letícia: «He rebut moltes propostes, moltíssimes, però de moment no vull».

 

«Els meus records són meus. He dit que no parlo de Letícia Ortiz perquè no vull revelar la meva intimitat, no perquè no revelar la d'ella, que quedi clar, que s'acabin aquestes preguntes», ha confessat. I a més, també ha deixat clar que tot i la nul·la relació amb la seva exdona, sap que Letícia ha llegit el seu llibre i que l'ha valorat positivament.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris