Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'exsoci de la dona que va denunciar que li van trencar els dits l'1-O es declara víctima d'un boicot

Torrecillas va matisar a TV3 que patia capsulitis en un sol dit
Marta Torrecillas i Gerard Piñero, exsocis de La Catxadura | Esdiario

 

Marta Torrecillas es va convertir en un personatge públic arran de les càrregues policials del passat 1 d'octubre a Catalunya. Molts mitjans nacionals l'han acusat de «farsant», i és que després dels fets, Marta va declarar que li havien trencat els dits «un a un». Més tard, a TV3, va matisar que patia capsulitis en un sol dit, segurament fruit de la caiguda en el forcejament amb la policia. ‘Esdiario’ s'ha posat en contacte amb qui fou soci de la Marta en l'empresa La Catxadura, Gerard Piñero, qui assegura que, actualment, no manté cap relació amb la seva exsocia i que està patint un «gravíssim perjudici mortal i econòmic». L'empresari assegura al citat mitjà que està en desacord amb l'actitud de Marta Torrecillas i assegura el següent: «Des del dia 1 de març de 2016, la senyora Marta Torrecillas no té cap relació amb LA CATXARUDA EXPRESS S.L., ja que en aquesta data va alienar totes les participacions de les quals era titular de la mercantil al senyor Gerard Piñero Viñas i a un familiar d'aquest últim, a més de renunciar al seu càrrec d'administradora, de manera que, actualment, i des de fa més de 18 mesos, la senyora Marta Torrecillas no té cap tipus de relació ni amb la referida mercantil ni amb el senyor Gerard Piñero Viñas.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris