Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'Hotel Eurosalou & Spa guanya un dels prestigiosos 'Season Awards' 2017 d'Expedia

L'hotel amb un creixement més destacat de la temporada és a Salou | Cedida
 

 

L'Hotel Eurosalou & Spa de Salou ha guanyat un dels "Season Awards 2017" que anualment atorga la cadena de viatges Expedia per tal de reconèixer els millors establiments hotelers de tot l'Estat.

 

  

L'acte d'entrega de premis es va celebrar el passat 5 d'octubre al Castell de Vilafortuny i va comptar amb la presència de gairebé tots els hotelers de la Costa Daurada, una de les zones amb més prestigi dins el sector turístic i hoteler.

 

 

  

Els executius de comptes d'Expedia són els encarregats de decidir els hotels guanyadors atenent a la qualitat del servei que ofereixen, de les instal•lacions, gastronomía, etc. I els premis s'atorguen al final de cada temporada.

 

 

  

En el cas de l'Hotel Eurosalou & Spa el guardó fou el Rising Star. És un premi que reconeix l'hotel salouenc com el que més creixement i projecció ha tingut a la Costa Daurada respecte a 2016

 

 

  

Un hotel de somni en un entorn immillorable

 

Un dels millors hotels de la Costa Daurada | cedida

 

  

The Palm Experience Hotels és un grup hoteler fundat l'any 2011 i que inclou l'Hotel EuroSalou & Spa, l'Hotel Palmasol a Benalmádena i l'Hotel Fénix de Torremolinos – Adults Only.

 

La cadena, a més, ofereix gestió integral i assessoria externa salvaguardant sempre la identitat única de cada establiment.

  

Pel que fa a l'EuroSalou & Spa, disposa d'unes completes instal·lacions interiors: 288 habitacions totalment equipades, Spa (entrada permesa a majors de 16 anys), gran piscina exterior, mini club i molts serveis més. És un lloc ideal per a les vacances en família, amb amics o en parella i per gaudir de totes les instal·lacions de l'Hotel així com de la seva mascota Palmy.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris