rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La caiguda global de Carrefour planteja una nova estratègia de transformació

El benefici de la multinacional cau un 39,5 % i les seves accions baixen més d'un 13 % a la Borsa de París
Carrefour registra pèrdues en les seves accions a la borsa francesa | Cedida

 

La facturació de la cadena francesa de distribució minorista Carrefour en el mercat espanyol durant els sis primers mesos de l'any va aconseguir un total de 4.413 milions d'euros, una xifra que suposa una millora del 6,9 % respecte al mateix període de 2016, després de l'«exitosa» integració de les tendes Eroski adquirides per la multinacional. Entre abril i juny, les vendes de Carrefour a Espanya van sumar 2.302 milions d'euros, incrementant un 9,4 % la seva facturació respecte al segon trimestre de l'any passat. A nivell global, la cadena francesa de distribució va obtenir un benefici net atribuït de 78 milions d'euros, una xifra un 39,5 % per sota del resultat corresponent al primer semestre del 2016, mentre que el seu endeutament net va augmentar un 4,8 %, fins als 7.720 milions.

Entre gener i juny, Carrefour va facturar un total de 43.053 milions d'euros, un 6,2 % més que un any abans, encara que sense tenir en compte l'impacte del canvi de moneda l'increment interanual va ser del 3,3 %. En el segon trimestre, la facturació de la multinacional francesa va aconseguir un total de 21.759 milions d'euros, un 6,1 % més que un any abans, encara que, sense tenir en compte l'impacte del canvi de moneda, el creixement va ser del 4,4 %. «Els nostres resultats de 2017 es veuran afectats pel nostre acompliment en el primer semestre i un entorn operatiu que seguirà sent difícil durant la segona meitat de l'any en alguns països», va advertir la companyia.
 

D'aquesta manera, Carrefour espera incrementar les seves vendes entre un 2 % i un 4 %, excloent l'efecte del canvi de moneda, afegint que «reforçarà» la seva disciplina financera, reduint les inversions fins a un rang d'entre 2.200 i 2.300 milions d'euros, enfront de la previsió inicial de 2.400 milions. Així mateix, la multinacional, que el passat mes de juny va nomenar Alexandre Bompard com a nou president i conseller delegat del grup en substitució de Georges Plassat, va destacar que el nou equip gestor està «totalment centrat» a millorar els resultats del grup i la seva adaptació als ràpids i profunds canvis en el sector. Les accions de Carrefour van caure més d'un 13 % en la Borsa de París, després d'haver arribat a baixar durant els primers instants de negociació un 14,5 %.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris