rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La cantant catalana Nina critica durament el nou jurat d''Operación Triunfo'

La catalana va ser la presidenta en la primera edició del programa
La cantant catalana Nina | cedida

 

L'artista catalana Nina no s'ha mossegat la llengua quan li han preguntat sobre el nou jurat de l'edició del 2017 d''Operación Triunfo'. En unes declaracions que recull la revista 'Semana', la que va ser directora de l'acadèmia durant la primera edició del concurs ha declarat que no es veu com a jutgessa perquè aquesta tasca ha de ser per «persones atrevides que, sense saber res del que vol dir pujar a un escenari, es creuen capaços d'emetre judicis». A més, la catalana ha acabat rematant dient que «si em demanessin donar el meu punt de vista tècnic, hi aniria, però per dir ximpleries no m'interessa», ha explicat de manera contundent. Cal recordar que el jurat de la pròxima edició d''Operación Triunfo' estarà format per la cantant Mónica Naranjo, que estarà acompanyada per Manuel Martos i Joe Pérez Orive, que estan relacionats amb el món de la música, tot i no ser artistes. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris