Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La catalana Mónica Pont presumeix de cos al costat de la seva parella a Eivissa

En aquesta ocasió han escollit Eivissa per acabar d'esgotar les seves vacances
Mónica Pont presumeix de cos sota el sol d'Eivissa | Diez Minutos

 

 

A més d'una li agradaria estar com Mónica Pont als 46 anys. L'actriu catalana llueix cos en banyador, en companyia de la seva parella José Cacheiro, al que ja vam poder veure en unes imatges pujades de to quan la parella se'n va anar de vacances a les Bahames. En aquesta ocasió han escollit Eivissa per acabar d'esgotar les seves vacances, illa que s'està convertint en la destinació preferida per als famosos espanyols aquest estiu, també per a Isabel Pantoja. Després de la mala època que va passar en perdre la custòdia del seu fill, qui ara viu amb el seu ex, Dimas-Soler Roig, l'actriu torna a somriure. En les imatges, publicades per la revista 'Diez Minutos', podem veure que el banyador d'estampat militar li queda de meravella, encara que amb el cos de Mónica, qualsevol cosa li quedaria bé.

Mónica Pont presumeix de cos sota el sol d'Eivissa | Diez Minutos

 

Mónica Pont juntament amb la seva parella José Cacheiro | Diez Minutos

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris