Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La col·lecció de moda que Heidi Klum ha dissenyat per Lidl sortirà a la venda el pròxim 18 de setembre

La famosa model ha creat 18 peces per a la cadena de supermercats en la qual es fonen la «qualitat dels seus teixits amb els preus assequibles»

 

Lidl ha volgut reforçar la seva aposta per la moda amb una aliança amb la famosa model i dissenyadora Heidi Klum, que ha dissenyat una col·lecció per a la cadena de supermercats en la qual es fonen la «qualitat dels seus teixits amb els preus assequibles». La primera col·lecció d'Heidi Klum per Esmara, marca exclusiva de Lidl, es posarà a la venda el pròxim 18 de setembre en tots 10.000 supermercats que la companyia posseeix a Europa i als Estats Units, segons el portal 'Look'. El dia 7 de setembre es realitzarà un esdeveniment exclusiu per presentar els dissenys d'aquesta col·lecció de Klum tan esperada pels clients de la cadena en la Setmana de la moda de Nova York. En aquesta col·lecció es podran trobar caçadores, abrics estampats, jaquetes tipus 'bomber', faldilles 'midi', pantalons de cintura recta i cigarretes, a més d'una selecta varietat de calçat i accessoris seguint amb el concepte que la model ha volgut seguir en tota la col·lecció per Lidl, la dels estilismes «urbans amb aquest efecte 'wow'».

 

Alguns dels abrics que es podran trobar a Lidl | CatalunyaDiari

 

Alguns dels dissenys que es podran trobar a Lidl| CatalunyaDiari

 

«He volgut crear una línia de moda que sorprengui però que al mateix temps sigui fàcil de combinar i amb la qual qualsevol dona puguis sentir-se guapa i còmoda, i a preus per a totes les butxaques!», va explicar Heidi Klum. No obstant això, a pesar que aquesta sigui una col·lecció d'Esmara amb la col·laboració d'un personatge famós i molt conegut en moda en l'àmbit internacional, els preus de les peces no variaran en relació amb altres col·leccions de Lidl, per la qual cosa es podran adquirir a partir de 7 euros i fins a 20 euros.

 

Alguns dels pantalons i faldilles que es podran trobar a Lidl| CatalunyaDiari

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris