rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

La diferència d'estilisme entre Shakira i Antonella Roccuzzo

Les fotografies mostren la diferència tant d'estil com de forma física entre la parella de Piqué i la de Messi
Antonella Roccuzzo i Shakira llueixen el seu cos. | Cedida

 

Els futbolistes aprofiten el bon temps per anar-se'n de vacances i passar els seus dies de descans en família abans de tornar amb els seus compromisos professionals que tenen amb els seus clubs o seleccions nacionals. Les últimes fotografies de les vacances de Shakira i Piqué han fet que es comparin amb les d'Antonella Roccuzzo i Leo Messi. Les parelles dels futbolistes del Barça tornen a ser tema de conversa pel seu estilisme i la seva forma física després de ser enxampades en bikini.

Leo Messi i Antonella Roccuzzo han passat el seu temps en un iot a Eivissa. Allí van ser fotografiats per diversos mitjans de comunicació. A la parella argentina se la pot veure molt feliç compartint aquests dies amb els seus fills i amb els seus amics Cesc Fàbregas i Luis Suárez, i les seves respectives famílies. Per la seva banda, Gerard Piqué i Shakira estan descansant uns dies, abans que la cantant comenci la seva gira mundial de presentació del seu nou disc 'El Dorado'. Les fotografies de les parelles de Piqué i Messi desvetllen la diferència d'estilisme i de forma física d'ambdues, tal com ho ha publicat el diari 'Gol'.

 

A la colombiana la podem veure amb un model més simple i menys preocupat per la imatge, amb un bikini de color rosa i una tela negra que tapa subtilment la part inferior de la cantant. Per la seva banda, Antonella llueix un bikini més sobri, amb un estampat blanc i negre que deixa al descobert totes les corbes de la parella de Leo Messi. 

 

La forma física de Shakira i Antonella ha estat comparada. | Cedida

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris