rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La dona embarassada d'Alacant va fer una videotrucada per demanar ajuda als seus pares

Els investigadors no descarten cap hipòtesi
Imatge del crim d'Elda | laSexta

 

Les investigacions sobre el cas d'Elda (Alacant) continuen obertes, després d'un possible assassinat d'un nen de 8 anys. La parella del seu pare podria haver patit una violació, encara que el seu pare ha assegurat a 'Valle de Elda' que «la van trobar plena de cops i la van portar a l'hospital, però no ha estat violada». «Ara ja està al seu domicili, tranquil·la però amb blaus», ha afegit. A més, ha confirmat que la seva filla, que és sorda encara que no té problemes per comunicar-se, els va fer una videotrucada per demanar-los ajuda i advertir-los del que estava passant. Sembla que els assassins li van tapar els ulls i van emportar-se el nen a una altra habitació perquè ella no pogués veure ni escoltar res del que passava.

Altres diaris com 'El Mundo', informen que la dona estava asseguda en una cadira i amb una bossa al cap, mentre que a terra es trobava el nen, ja inconscient, amb una parada cardiorespiratòria i pràcticament sense roba. El nen va acabar morint malgrat ser atès en el mateix lloc dels fets. Els investigadors ja treballen per conèixer les causes de la mort, ja que barregen diferents opcions com un assassinat o un atac d'epilèpsia. Els agents busquen dos homes encaputxats com a principals sospitosos del crim, i no es descarta que el crim i agressió sigui una revenja. Els investigadors se centren en l'entorn de la parella, en la família biològica del nen, i en l'exparella de la dona, que tenia un caràcter violent i conflictiu.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris