URGENT

Desallotgen de matinada l'acampada de plaça Universitat

La fàbrica Nissan de Barcelona tindrà un excedent de treballadors temporals

Amb motiu de reduir la producció, la companyia es veurà obligada a fer fora uns 100 empleats, segons l'estimació dels sindicats
Cotxes Nissan | Nissanofertas.es

 

La fàbrica de cotxes Nissan ha decidit de cara l’any vinent que reduirà la producció de vehicles a la planta de producció de la Zona Franca de Barcelona. Aquesta mesura implica, segons informa ‘Economía Digital’, suprimir un torn de producció, amb la inevitable conseqüència d’haver de reduir també la plantilla. Aquesta notícia té molt preocupats als treballadors, que temen quedar-se sense feina. En aquesta línia, la companyia ha aclarit que no farà fora empleats indefinits però no descarta acomiadar alguns treballadors temporals.

 

 

Els sindicats creuen que els excedents podrien sumar aproximadament uns 100 treballadors. El que s’està intentant fer ara mateix per minimitzar al màxim el nombre de comiats és moure els empleats a altres seccions on puguin continuar treballant. De moment s’ha fet amb 30, però segons  les fonts sindicals «és poca gent per tot l’excedent que hi haurà». Per aquest motiu, els sindicats veuen amb molta preocupació la situació d’aquests pròxims mesos on es podria donar una obligada sortida massiva de treballadors.