La fundació pare Manel regala roses de Sant Jordi a gent gran de residències

Una campanya solidària per part del projecte de reinserció laboral recorda als avis que mai s'és gran per rebre una rosa de Sant Jordi

 

Una dotzena de joves del projecte de reinserció laboral FIL de la fundació Pare Manel ha anat a la residència Bon Repòs el passat divendres al matí. Es tracta d'una de les activitats emmarcades en el projecte «Roses contra l'oblit» i han repartit roses als avis, que les han rebut amb il·lusió i gratitud. La campanya solidària ha estat organitzada per la fundació Amics de la Gent Gran, que celebra el seu 30è aniversari.

Trenta-vuit centres per a gent gran han celebrat la diada de Sant Jordi aquest dissabte, un dia abans. Julio Daniel Vega, un dels joves que han acudit a fer companyia als avis i a portar-los roses explica: «La gent gran transmet alegria quan parla amb gent més jove, gent que no coneixen». Sandra Bartra, una de les participants del projecte, relata: «Quan he donat una rosa a una de les dones, s'ha emocionat i s'ha posat a plorar i jo també perquè he pogut sentir la seva emoció i me l'ha transmès».

 

Durant el diumenge, 23 d'abril, continuaran les accions solidàries amb la venda de 17.500 roses de feltre que han elaborat els participants del projecte FIL de la fundació Pare Manel. La recaptació es destinarà als projectes d'acompanyament de persones grans que desenvolupa la fundació.