rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

La història viral de Kevin Walsh, el noi que es va casar amb la noia que va evitar que se suïcidés

El noi va contestar a la pregunta «Quin moment de la teva vida només podria passar en una pel·lícula?»
Kevin *Walsh i Blake Moore en un campament d'estiu. | cedida

 

Hi ha històries corrents que mereixerien ser convertides en una superproducció de Hollywood, i és que moltes vegades la realitat supera la ficció. D'altra banda, les millors històries del cinema estan basades en fets reals, i l'exemple perfecte ho trobem en films com 'Hacia rutas salvajes' o '12 años de esclavitud'. El portal 'Quora' va preguntar als seus usuaris una cosa molt senzilla: «Quin moment de la teva vida només podria passar en una pel·lícula?» al que Kevin Walsh no va trigar a respondre amb aquesta història que reproduïm a continuació. Un guió digne d'un Óscar. «Quan tenia 13 anys, estava en un campament d'estiu i la noia més guapa que mai hagi vist es va acostar a mi i em va dir 'el negre és un color que et queda bé'. Ni idea de per què. Ens vam donar els nostres noms d'AIM (la xarxa social que hi havia aleshores) i vam estar durant bastant temps en contacte».

«Ens vam perdre la pista a l'institut, però us prometo que no passava un dia sense que pensés en aquesta noia. Una mica d'ella va romandre amb mi. En aquest últim any em van passar algunes coses estúpides a l'institut, que en aquella època em semblaven molt transcendentals. Vaig arribar a la conclusió que havia de treure'm la meva pròpia vida. Vaig escriure una nota i em vaig dirigir al lloc on planejava acabar amb tot. En algun moment entre 5 i 10 segons abans que m'hagués suïcidat, em va sonar el mòbil. Vaig mirar a veure qui era, no podia morir sense saber-ho. Vaig despenjar i va resultar ser ella».

 

«Li vaig preguntar què passava i em va dir que només sentia que m'havia de trucar. Em va preguntar i jo vaig confessar el que anava a fer, i ella em va convèncer perquè no ho fes. Literalment, em va dir: 'Què? No facis això.' I així va ser. Em va fer prometre que la trucaria l'endemà, i vaig penjar. Aquestes mateixes paraules vaig començar a escriure les paraules amb les quals, 10 anys després, li acabaria demanant matrimoni».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris