rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

La incòmoda pregunta de Pablo Motos a Dani Rovira a El Hormiguero

El presentador li va preguntar si seria als Goya
Dani Rovira va estar ahir a la nit amb Karra Ejalde en el Formiguer per presentar el seu últim film, 100 metres. Com és habitual es va enfrontar a les particulars proves de Pablo Motos i també a les seves preguntes.

  

El presentador li va formular «T'haig de fer una pregunta molt polèmica» i a continuació li va dir «Al final presentaràs els Goya o no?». Com és tradició en els dos últims anys l'humorista/actor va ser el conductor de la gala. Molt disgustat per les crítiques Rovira va publicar un polèmic tweet on deia que «Després de totes les crítiques, menyspreus, insults, acusacions i decepcions, haig de dir que no m'ha valgut la pena presentar @PremiosGoya».

  

També, un parell de setmanes després la seva parella, l'actriu Clara Llac, va enviar una carta oberta a El País en la qual ho defensava de les crítiques pels Goya i carregava contra els haters. Ara, després de la pregunta de Motos, va reaccionar amb una riallada i sortint-se per la tangent però finalment va afirmar: «Diguem que ens estem tornant a agradar».

 

Dani Rovira va estar ahir a la nit amb Karra Ejalde en El Hormiguero per presentar el seu últim film, 100 metros. Com és habitual es va enfrontar a les particulars proves de Pablo Motos i també a les seves preguntes. El presentador li va formular «T'he de fer una pregunta molt polèmica» i a continuació li va dir «Al final presentaràs els Goya o no?». Com és tradició en els dos últims anys l'humorista/actor va ser el conductor de la gala. Molt disgustat per les crítiques Rovira va publicar un polèmic tweet on deia que «Després de totes les crítiques, menyspreus, insults, acusacions i decepcions, he de dir que no ha valgut la pena presentar @PremiosGoya».

 

També, un parell de setmanes després la seva parella, l'actriu Clara Lago, va enviar una carta oberta a El País en la qual el defensava de les crítiques pels Goya i carregava contra els haters. Ara, després de la pregunta de Motos, va reaccionar amb una riallada i esquivant la pregunta però finalment va afirmar: «Diguem que ens estem tornant a agradar».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris