rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La jove austríaca raptada durant 8 anys explica el segon infern que viu

Natascha Campusch explica que li envien cartes amb insults i amenaces
Natascha explica com és l'infern que viu després d'escapar del seu captor. | lainformacion.com
 

La jove austríaca Natascha Campusch, que va ser segrestada durant vuit anys quan era una nena, sofreix la seva «segona presó». Quan només tenia deu anys el seu captor Wolfgang Priklopil la va raptar i la va tenir tancada en un soterrani de menys de sis metres prop de Viena. Finalment, va poder escapar i Priklopil es va suïcidar aquesta mateixa nit. Però sembla que Natascha, que ara té 28 anys, no aconsegueix viure en pau i ha afirmat en el seu segon llibre que «la societat s'ha tornat la meva segona presó». Encara que hagi rebut un gran suport durant aquests últims anys, ha explicat que diverses persones li envien cartes amb insults i amenaces, a més de tenir «milers d'enemics online», segons recull lainformacion.com.

 

En la seva publicació també explica que se sent atrapada en un «circ mediàtic» i considera que l'estan assetjant perquè en les entrevistes i altres aparicions públiques es mostra sempre estoica. Ella assegura que aquesta fortalesa li permet seguir endavant i no esfondrar-se perquè encara que va aconseguir escapar de les urpes del seu segrestador, no pot fugir dels seus records. D'aquesta manera, Natascha Campusch explica com és el segon infern que viu en primera persona.

 

Imatge de Natascha Campusch i el seu captor Wolfgang Priklopil. | Focus.
 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris