La mare de Caroline del Valle, desolada: «Tinc la sensació que no veuré mai més la meva filla»

CatalunyaDiari.cat
Caroline del Valle, en una imatge a les xarxes   | Facebook

 

La jove Caroline del Valle va desaparèixer a Sabadell fa dos anys i la menor no ha estat localitzada en cap de les múltiples investigacions que s'han fet des de llavors. Fa un mes, el jutjat d'instrucció número 2 de Barcelona va informar la família de la noia del sobreseïment provisional del cas, fet que va deixar devastada la seva mare, que no entenia com des de la justícia s'arribava a una conclusió diferent que la de la policia: «No m'ho esperava, em vaig enfonsar. Si els Mossos diuen que la meva nena va ser víctima d'un homicidi amb ocultació de cadàver, com és que la jutge escriu que no hi ha delicte. Jo no ho entenc», assegura la dona a 'El País'. 

La menor va desaparèixer amb 14 anys quan va fugir darrere d'un noi quan la policia va arribar al 'botellòdrom' on havia anat sense autorització dels seus pares. Aquest jove és Justin, el principal sospitós a qui no s'ha pogut acusar de res per falta d'indicis. L'advocada de la família, Vanessa González, creu que la investigació no s'ha dut a terme com s'hauria hagut de fer: «Hi ha hagut passivitat de la Fiscalia, dels Mossos i de la jutge. No poden afirmar que s'ha produït un homicidi i no buscar el cadàver amb tots els mitjans possibles.»

 

Quan la mare de la menor va demanar a la jutge el motiu pel qual s'arxivava el cas, li va explicar que no hi havia proves que indiquessin que la seva filla hagués pujat a un cotxe o que hagués estat assassinada. La mare està desconsolada davant les poques esperances que té de recuperar Caroline: «Amb l'arxivament del cas, tinc la sensació que no tornaré a veure mai la meva filla».