rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

La nova mansió de José Mota al nord de Madrid

L'humorista ha estrenat un habitatge unifamiliar de 936 metres quadrats
Imatge del nou domicili de José Mota a Madrid. | Cedida

 

El famosíssim humorista José Mota acaba d'estrenar una espectacular casa unifamiliar de 936 metres quadrats al nord de Madrid, concretament a la colònia de Mirasierra, un elitista barri de la capital. Com ha informat 'Vanitatis', l'immoble compta amb una estructura moderna amb línies rectes que gairebé no sobresurt per sobre de la tanca del carrer, el que li concedirà a ell i la seva família una gran privacitat. Fins ara, Mota i els seus vivien en un pis proper al seu nou xalet, amb zona comuna i piscina, al barri del Pilar. Ara la parella i els seus tres fills gaudiran d'una piscina privada i un petit estudi adossat a l'habitatge.

L'humorista i la seva dona van decidir separar-se fa un temps, després de cinc anys junts i un fill en comú. No obstant això, en l'estiu del 2010 es donaven una altra oportunitat i, arran d'això, tenien altres dos fills. Patricia Arribas, la dona, s'ha mantingut sempre al marge de l'escena pública, malgrat haver estat hostessa de l'"Un, dos, tres ' i de sortir en diversos dels esquetxos del seu marit.

 

José Mota la seva dona, Patricia Arribas. | Cedida

 

Mota va comprar el terreny fa anys i va sol·licitar una hipoteca de 14 milions de pessetes. Ara, després de dos anys d'obres, la família ha pogut mudar-se a aquesta edificació de tres plantes amb soterrani i porxo de 12 metres. La casa, com és habitual en aquests casos, està a nom de la societat 'Ja Ja Ja Espectáculos SL', de la qual José Mota és l'únic accionista. La societat té un actiu fort d'1,8 milions segons dades del Registre Mercantil. No obstant això, arrossega importants números vermells des del 2014, tot i que el 2015 ha aconseguit que el seu resultat sigui de -43.000 euros.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris