La versió sense censura de 'Bola de drac' arriba al Club Súper 3

Els seguidors de l'anime japonès podran gaudir d'escenes mai vistes en l'edició catalana
La primera edició de 'Bola de drac' es tornarà a emetre al Canal 33, aquest cop sense censura. | Cedida

 

La mítica sèrie japonesa 'Bola de drac' torna a la televisió pública catalana a mans del Club Súper 3. Cada dia a les 15.20 hores es podran veure al Canal 33 dos episodis de l'anime que va marcar la infància de tants joves nascuts entre els 80 i els 90. Avui dimecres, 19 de juliol es dona per finalitzada l'emissió de 'Bola de drac Z Kai' just després del combat entre Son Gohan i Cèl·lula, malauradament obviant la trama del monstre Bu que tant va agradar. Tal com recull 'elcinefil.cat' basant-se en la informació donada pel portal Boladedrac.cat, el retorn de la sèrie porta una notícia molt positiva pels seguidors: es recuperarà la versió més «original» possible. És a dir, sense censura com hi va haver a TV3 durant les primeres emissions. «Es veuran les cortines originals d'entrada i sortida dels anuncis televisius al Japó i es recuperen les escenes censurades (no parlades) de la versió francesa dels 90», expliquen en el portal. Així mateix, els espectadors podran veure les malifetes del follet tortuga en la seva essència de vell verd i alguns gaudiran de veure els pits de la Bulma. 

Paral·lelament, encara no podem veure 'Dragon Ball Super' en català, no obstant això, la continuació de 'Z' ja s'emet pel canal Boing de Mediaset en castellà. Aquesta nova temporada ja consta amb gairebé 100 capítols en versió original (japonesa) subtitulada i repleta de nous enemics, déus de la destrucció i tornejos que fan que el seu contingut no es pugui ignorar. El portal Boladedrac.cat ha impulsat una campanya a Change.org per encoratjar TV3 perquè intentin aconseguir els drets de 'Dragon Ball Super', i de moment ja han sumat més 5.600 signatures. Tots tenen ganes de tornar a sentir els insults del príncep dels guerrers de l'espai Vegeta amb la veu de Joan Sanz, i a en Marc Zani posant veu a en Son Goku, tot i que sembla que hauran d'esperar davant la negativa de la cadena pública catalana: «De moment no hi ha previsió d'emetre aquesta sèrie».

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Els seguidors de 'Dragon Ball Super' hauran d'esperar per veure-la en català. | Cedida