TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

La vida d'Encarni Manfredi, mare de Patri de ‘GH 3’ després del seu pas per ‘Hotel Glam’

Encarni, exsogra de Kiko Hernández, va ser un dels rostres més mediàtics de Telecinco, encara que fa temps que ja no es deixa veure
Encarni Masfredi a 'Hotel Glam' | Cedida

 

Arran de la tercera edició de 'Gran Hermano', es va donar a conèixer a Patricia Ledesma —l'única núvia que se li ha conegut a Kiko Hernández— i, sobretot, a la seva mare, Encarni Manfredi, que l'ajudava des de fora de la casa del programa i va protagonitzar diversos enfrontaments amb el col·laborador de 'Sálvame'. No obstant això, el seu particular carisma, el seu encant i la seva naturalitat van acabar eclipsant fins a la seva pròpia filla i li van valer un lloc dins de 'La Fàbrica de la Tele', on va protagonitzar diversos escàndols, entrevistes, portades, així com innombrables i memorables moments. Va arribar fins i tot a participar 'Hotel Glam', un xou de telerealitat, en el qual també van aparèixer personalitats com Pocholo, Malena Gracia, Dinio i Yola Berrocal, entre altres. Succeïa en el 2003 i des de llavors ha plogut molt. De fet, Encarni va acabar allunyant-se de les càmeres i va optar per viure una vida més tranquil·la a la seva Sevilla natal. Actualment té 55 anys i, tal com revela 'Vanitatis', s'ha animat a concedir-li una entrevista per 'El Confi TV'.

 

En ella començava dient: «Estic sent feliç. Cuido als meus néts i al meu sogre, vaig al gimnàs i segueixo dedicant-me a les labors de la meva llar». Sobre la seva filla ha estat més aviat escarida, encara que ha explicat que «ella està molt bé, però ja no vol saber gens de tot això i no vaig a parlar d'ella». Quant al seu pas per televisió, encara que ha explicat moltes coses, es podria simplificar en el següent: «No sé si entraria a 'Gran Hermano VIP' o 'Supervivientes', dependria de moltes coses. D'antuvi, el meu marit no vol, perquè seria tornar una altra vegada al mateix. Però tinc clar que no entraria pels dos duros que estan pagant ara a alguns. Si vaig, seria amb un bon caché. Jo soleta m'aixecaria una edició sencera»; també ha comentat que segueix ressentida amb Marta López, sobre qui no té bones paraules. Finalment, Encarni assegura que no és ningú especial com per ser admirada i no ha volgut entrar en matèria de xifres sobre els seus ingressos televisius, encara que això sí, assegura que es va portar un bon pessic.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris