URGENT

Desallotgen de matinada l'acampada de plaça Universitat

La vídua de Palomo Linares, molt enfadada amb els fills del torero per la seva presència al tanatori

Concha Azuara assegura que va ser «molt desagradable»
La 'vídua' de Palomo Linares ha lamentat la presència dels fills d'ell al tanatori. | Cedida

 

La història familiar causada per la mort de torero Sebastián Palomo Linares continua. Durant l'últim adeu, del destre al tanatori de Tres Cantos, la tensió es podia palpar en l'ambient. Com explica ‘ESDiario’ la seva vídua, Concha Azuara, va declarar que la presència dels fills de Palomo Linares havia sigut «molt desagradable». I és que el destre no tenia relació amb cap d'ells des de feia anys, i els fills no van acudir a visitar-lo a l'hospital mentre va estar ingressat.

Concha no va dubtar a recriminar als fills del torero la seva presència al tanatori i va muntar tota una escena. Com informa el citat diari, la vídua era conscient que de tot el que passés allà hi hauria transcendència a la premsa però va decidir enfrontar-se als tres. Des que Palmo Linares sortís mal parat del seu triple bypass de cor, Azuara no ha dubtat en atacar la família del destre cada vegada que ha pogut.

 

Sembla que al final la cosa no va anar a més per la tranquil·litat dels tres fills del torero, que tot i estar molt afectats, no van voler enfrontar-se a Concha. A més, destaca que també va ajudar al fet que l'exdona del torero, Marina Danko, no acudís a l'últim adeu. Ella es va fer càrrec dels costos de l'enterrament, però no va voler generar més tensió i va optar per no anar al tanatori. Malgrat el traumàtic divorci que va protagonitzar la parella, amb el pas dels anys havien aconseguit suavitzar les coses i Danko ha assegurat que guardava un gran afecte per qui va ser el seu marit i pare dels seus tres fills.