Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

L'actor Carlos Cuevas respon a la publicació de Jordi Évole pels empresonaments de Cuixart i Sánchez

L'actor li va voler deixar clar al periodista de 'La Sexta' que no es tracta només d'un «error»

 

L'actor Carlos Cuevas, que interpreta al Pol a la sèrie de TV3 'Merlí', va respondre a la publicació que el periodista Jordi Évole feia a Twitter sobre l'empresonament dels presidents de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, on deia «D'error en error fins al desastre final» i Cuevas li ha llançat: «Un error és llençar el vidre a l'orgànic, amic...». D'aquesta manera, l'actor li feia saber a Évole que es tracta d'un tema massa seriós per anomenar-lo, només, «error». No obstant, aquesta no va ser l'única reacció de l'actor català, qui dues hores abans de donar aquesta resposta al presentador de 'La Sexta', publicava a les xarxes: «S'ha acabat. No dono crèdit», referint-se també a la decisió de l'Audiència Nacional. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris