L'actriu Adriana Ugarte torna a pujar una fotografia despullada a Instagram

La protagonista de sèries tan conegudes com 'La Señora' o 'El tiempo entre costuras' ha protagonitzat la imatge més cridanera d'Instagram

La protagonista de les sèries 'La Señora' o 'El tiempo entre costuras', Adriana Ugarte, ha protagonitzat la imatge més cridanera de les xarxes socials del cap de setmana passat, segons explica 'Informalia'. La jove ha penjat una fotografia al seu compte d'Instagram on se la pot veure reflectida en un mirall, tombada en un llit i completament despullada de cintura cap avall, deixant veure per complet el seu cul.

 

Sembla que la fotografia està presa en un hotel de Nova York, la ciutat en la qual es troba l'actriu aquests dies, i ha provocat una revolta entre els seus seguidors. Resulta que aquest no és el primer nu de l'actriu, que amb 32 anys, no ha tingut cap inconvenient en despullar-se quan el seu paper ho exigia, com en el cas de les seves pel·lícules 'Combustión' del 2013 on es ficava al llit amb Álex González, o en la pel·lícula 'Castillos de Cartón' del 2009 on interpretava el paper d'una jove que feia trios amb dos companys.